GYLLENE HJULET 2019

Villkor för biljettköp
Efter att du klickat på betala så godkänner du ditt köp. Därefter skickas en orderbekräftelse till din mail med kvitto/faktura. Vid val av betalsätt faktura - vänligen notera att fakturan kommer till din mail.

En bokning kan ångras fram till dess att betalning har skett. Att välja betalningsmedel faktura är att likställa med kort- eller bankbetalning och att betalning skett, även om fakturan skall betalas först vid ett senare tillfälle av kund. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller ej vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är kunden därför bunden av sitt köp.

 

Registrering av deltagare och tilläggsbeställning
I ditt bekräftelsemail ombeds du att registrera kompletterande information för dina biljetter, som namn på dina gäster, kontaktuppgifter till dessa ev specialkost osv. Observera att varje person har möjlighet att göra ett tillval av kött till huvudrätten till en extra kostnad om 65 sek, denna kostnad kommer i en separat faktura när samtliga personer registrerats

Registrering av deltagare ska göras senast den 26 mars.

 

Villkor för livepitchen - först till kvarn!
Vid köp av biljett ges du möjlighet att även närvara vid livepitchen utan extra kostnad. Du kan boka lika många platser till Livepitchen som du bokar biljetter - det är dock begränsat antal platser på livepitchen så det är först till kvarn som gäller.

I års hålls Livepitchen på Hotel Quality Globe den 11 april mellan kl. 16-18. Vid Livepitchen får man möjlighet att lyssna till två tävlingskategoriers nominerade bidrag pitcha sina projekt inför jury och publik. Livepitchen kommer att livesändas. 

 

Läs mer om biljettyperna, kvällens meny och vad som ingår i de olika biljettpaketen här.

 

Priserna nedan visas inklusive moms (25%)

Galabiljett *3370,00 kr
VIP Galabiljett *3745,00 kr
VIP Biljettpaket 8 Gyllene Hjulet *27500,00 kr
VIP Biljettpaket 16 Gyllene Hjulet *54375,00 kr
Livepitch *0,00 kr
Jag vill ha SMS bekräftelse 5,00 kr
0 kr

Betalsätt:*
Pers-/Orgnr:*
Ev. Referens/Specifikation:
Företag:
Förnamn:*
Efternamn:*
Adress:*
Postadress:*
E-postadress:*
Land:*
Mobiltelefon:*

allmänna villkoren.

BRANSCHGALAN FÖR ALLA VERKSAMMA INOM EVENT, EXPO OCH SPONSRING